BNP Paribas Factoring Aanbod Overzicht

BNP Paribas Factor Aanbod Overzicht

Factoring is een financieringsoplossing voor de optimalisatie van uw werkkapitaal en kan omvatten: financiering, krediet verzekering en/of debiteurenbeheer. Mede vanwege ons internationaal netwerk, kan BNP Paribas Factor haar klanten een “glocal* factoring oplossing bieden naast de traditionele factoring oplossingen.

In een veranderende wereld staat BNP Paribas Groep voor ‘’Thinking Global and Acting Local’’. Wij bieden factoring oplossingen die aangepast zijn op basis van de lokale en internationale eisen om uw wensen nog effectiever te bedienen. Verschillen in marktcondities en gebruiken leiden tot verschillen in behoeften en BNP Paribas Factoring Groep werkt continue aan verbetering van haar aanbod om u de beste oplossingen in de landen te bieden waar u aanwezig bent.

BNP Paribas Factor heeft meer dan 50 jaar markt kennis dat we in ons netwerk aanwenden voor Multi-lokale oplossingen. We bieden een breed en adequaat aanbod van oplossingen aan ondernemingen van verschillende omvang binnen verschillende industrieën. We zijn gecommitteerd om de behoefte van elke onderneming in te vullen en werken continue aan verbetering van onze factoring oplossingen om  u in uw behoefte te voorzien. Of u nu zoekt naar een centraal gecoördineerde cross-border factoring oplossing als multinationale groep of u zoekt naar een lokale of internationale (import / export) factoring oplossing via ons breed netwerk.
Als u zaken doet met landen waar we niet met een vestiging aanwezig zijn kunnen we toch een oplossing aanbieden! Dankzij onze loyale partner FCI (Facilitating Open Account – Receivables Finance), kunnen we kwalitatief hoogwaardige internationale (import/export) factoring oplossingen realiseren in landen waar we niet zitten.

We zorgen ervoor dat u meer tijd dan voorheen kunt besteden aan uw dagelijkse gang van zaken door gebruik te maken van onze efficiënte debiteuren management systemen terwijl wij u op een flexibel en eenvoudige wijze werkkapitaal ter beschikking stellen.

U kunt via het keuze menu onderaan de pagina gebruiken om de juiste factoring oplossing te vinden passend bij uw behoefte en  bedrijfsmodel.

* Glocal, ook wel genoemd Glocalization, komt van Global enLocal. Het verwijst naar "Thinking Global and Acting Local’’.

Ons succes is gedreven door ons model van samenwerking met onze cliënt in het analyseren en bepalen van de meest optimale financieringsoplossing.